Termene și Condiții de închiriere:

S.C. Caravan Parc Sibiu SRL, are sediul în Șelimbăr, str. Horațiu nr. 12, 557260, jud. Sibiu și are ca principal obiect de activitate închirierea de autorulote. Închirierea autorulotei se va face numai pe bază de rezervare și contract semnat de ambele părți.

Prin aceste termene și condiții se stabilesc obligațiile care îi revin fiecăreia dintre părțile contractului care are ca obiect închirierea autorulotei Rimor Katamarano 50, cu numărul de înmatriculare SB 03 CPS.

Principalele condiții pentru închiriere sunt:

 1. Titularul contractului de închiriere trebuie să aibă minim 23 de ani împliniți și să fie posesorul unui permis de conducere categoria B valabil, cu o vechime de cel puțin 3 ani.
 2. În perioada 15 mai – 15 septembrie, autorulota se poate închiria pentru minim 7 zile.
 3. În restul perioadelor, termenul minim de închiriere este de minim 4 zile.
 4. Rezervarea autorulotei pentru perioada dorită este garantată numai după achitarea unui avans de 30% din prețul total de închiriere.

Recomandare: Caravan Parc Sibiu nu impune o limită de kilometri, dar vă recomandăm să nu vă planificați distanțe zilnice foarte mari, pentru a vă putea bucura din plin de vacanță.

Obligațiile Caravan Parc Sibiu:

 1. Să pună autorulota la dispoziția clientului în stare bună de funcționare, curată, cu plinul de combustibil făcut.
 2. Să fie la zi cu plata tuturor taxelor și impozitelor legale referitoare la autorulotă (asigurare obligatorie, rovignetă etc.).
 3. La predarea autorulotei, inspecția tehnică a autovehiculului trebuie să fie în perioada de valabilitate.
 4. Să predea clientului autorulota la locul de predare stabilit, și anume în localitatea Șelimbăr, str. Horațiu nr. 12, 557260, jud. Sibiu (gratuit) sau în alt loc stabilit de comun acord cu clientul (contra cost).
 5. La predarea autorulotei, reprezentantul Caravan Parc Sibiu va face clientului un instructaj detaliat legat de modul de funcționare a dotărilor autorulotei.

Obligațiile clientului:

 1. 1. La preluarea autorulotei, clientul se obligă să prezinte reprezentantului Caravan Parc Sibiu documentul de identitate și permisul de conducere categoria B (pentru a se verifica îndeplinirea primei condiții de închiriere).
 2. 2. Autorulota va fi condusă de titularul contractului de închiriere, dar dacă există și alți șoferi la bord care vor conduce autorulota, și aceștia trebuie să aibă vârsta minimă de 23 de ani și permis de conducere categoria B, cu vechime de minim 3 ani.
 3. 3. Autorulota va fi predata de către Caravan Parc Sibiu curată și în stare bună de funcționare, cu plinul de combustibil făcut, iar clientul se obligă să returneze autorulota în aceleași condiții (curată în interior și în exterior, cu plinul de combustibil făcut, în stare bună de funcționare).
 4. 4. În cazul în care se va merge cu autorulota în spațiul UE, clientul are obligația de a achita toate taxele de drum sau viniete aplicabile în țările prin care care se deplasează și trebuie să le prezinte reprezentantului Caravan Parc Sibiu la returnarea autorulotei.
 5. 5. Pentru a călători cu autorulota în afara României și a spațiului UE, chiriașul are obligația de a-l anunța pe reprezentantul Caravan Parc Sibiu cu 10 zile înainte de preluarea autorulotei, pentru ca acesta din urmă să se poată documenta în legătură cu condițiile de circulație din respectivele țări și a pregăti documentația necesară, dacă este cazul. De asemenea, în astfel de cazuri, tarifele de închiriere pot suferi modificări.
 6. 6. Chiriașul își asumă întreaga responsabilitate pentru orice accident provocat de conducerea imprudentă a autovehiculului, precum și de conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau în stare de ebrietate, acceptând să plătească pagubele evaluate de către societatea noastră de asigurări.
 7. 7. În caz de accident, chiriașul este obligat să anunțe imediat producerea acestuia atât organelor de poliție, cât și reprezentantului Caravan Parc Sibiu și va permite efectuarea investigațiilor necesare.
 8. 8. Atât în cazul unui accident rutier, cât și al furtului autorulotei sau al obiectelor din autorulotă, clientul va fi obligat să obțină de la organele abilitate următoarele documente:
 9. a. Procesul-verbal de tamponare sau furt, după caz;

  b. Autorizația de reparație


 10. 9. Chiriașul își asumă întreaga răspundere pentru orice încălcare a regulamentului rutier în vigoare. De asemenea, este obligat să plătească toate amenzile primite în decursul perioadei de închiriere a autorulotei.
 11. 10. În caz de accident sau avarii produse din vina clientului, acesta va plăti suma de 250 EUR pentru franșiza poliței CASCO și staționare pe perioada de reparație.
 12. 11. Chiriașul are obligația de a plăti o garanție de 500 Euro sau echivalentul acestei sume în RON, garanție care i se va restitui la 30 de zile de la data returnării autorulotei în aceeași stare în care a fost preluată de la reprezentantul Caravan Parc Sibiu.
 13. 12. Clientul este de acord să i se rețină din garanția achitată următoarele sume, ca penalizare pentru:
 14. a. Predarea autorulotei fără să fi efectuat plinul rezervorului de combustibil: 120 EUR

  b. Negolirea casetei WC: 50 EUR; se poate efectua și la locul de predare.

  c. Negolirea rezervorului de apă uzată: 50 EUR (se poate efectua și la locul de predare)


 15. De asemenea, clientul se obligă să:
 16. ● nu participe la curse de mașini sau în teste pentru verificarea performanțelor autorulotei;

  ● nu transporte mai multe persoane decât numărul de locuri omologate în Cartea de identitate a autorulotei;

  ● nu transporte materiale sau substanțe interzise, oricare alte mărfuri fără actele necesare;

  ● nu utilizeze autorulota sub influenta alcoolului, drogurilor sau oricăror alte substanțe care îi pot afecta viteza de reacție sau starea de conștiență;

  ● nu tracteze alte autoturisme sau remorci fără acordul scris al locatorului;

  ● nu lase autorulota cu geamurile deschise și/sau cu cheile în contact, fără supraveghere;

  ● nu efectueze reparații asupra autorulotei; aceasta nu poate fi reparată decât într-un service autorizat și desemnat de locator;

  ● nu vândă, să subînchirieze sau să garanteze cu autorulota care face obiectul acestui contract.

  ● nu fumeze în interiorul autorulotei.